Hyundai Intrado Concept
Hyundai, 2.5 yıl aradan sonra düzenlenecek İstanbul Auto Show 2015’te iki önemli yeni modelinin Türkiye prömiyerini gerçekleştirecek. Türkiye’de üretilerek 40’tan fazla ülkeye “Made in Turkey” damgasıyla ihraç edilecek Hyundai i20 Coupe ve SUV sınıfında tüm dengeleri değiştirecek olan Yeni Tucson, Hyundai standının yıldızları olacak. Markanın yeni tasarım felsefesi “Fluidic Sculpture 2.0”ın B segmentindeki üyesi olan Yeni i20’nin tamamen farklı bir versiyonu olan i20 Coupe, üst düzey donanım seçenekleri, geniş kabin ölçüleri, yüksek kalitesi ve üstün teknolojisiyle segmentine farklı bir bakış açısı getirecek. Markanın karakteristik altıgen ön ızgarasına farklı bir bakış açısı getiren i20 Coupe, en çok geriye doğru uzatılmış ön farlarıyla dikkat çekiyor. Aracın burnundaki karakteristik çizgiler, beş kapılı versiyondan tamamen farklı tasarlanırken, akıcı ve dinamik hatlar arka kısma kadar uzanarak Coupe’ye göz alıcı bir görünüm kazandırıyor.

Hyundai Tucson
Avrupa’da her geçen yıl hızla artış gösteren SUV pazarına Hyundai’nin en son teknoloji ışığında geliştirdiği tasarım harikası Tucson da katılmış ve ilk kez Mart ayında Cenevre Otomobil Fuarı’nda görücüye çıkmıştı. Türkiye’de ilk kez sergilenecek olan Yeni Tucson ile birlikte tüm standartları yeniden belirleyen Hyundai, müşterilerine daha cesur ve daha estetik bir tasarım anlayışı sunuyor. Markanın yeni elçisi, harika bir tasarımla daha geniş kitlelere ulaşmayı hedeflerken aynı zamanda gelişmiş teknolojileri sayesinde de üstün konfor ve rahatlık sağlıyor.

Hyundai i20 Coupe
Yeni i20 Coupe ve Yeni Tucson’un haricinde, Hyundai’nin gelecekteki tasarımları ve teknolojileri hakkında ipuçları veren Fuel Cell yakıt hücreli elektrikli motora sahip Intrado Concept modeli de ziyaretçilerin karşısına çıkacak. Güncel modellerin de yer alacağı iddialı Hyundai standı, İstanbul Auto Show 2015’te 2.Salon’da yer alıyor.