Yeni 208

Škoda 35 bin hedefine doğru

 Škoda 35 bin hedefine doğru

Ahmet Yüce, Alain Favey, Zafer Başar, Ali Yüce

Ahmet Yüce, Alain Favey, Zafer Başar, Ali Yüce
Ahmet Yüce_Alain Favey_Zafer Başar_Ali Yüce
Skoda, 2018 yılına rekorlarla başladı. İlk 2 ayda en çok tercih edilen ilk 5 marka arasında yer alan Skoda, yükselen satış grafiğini tüm yıla yaymak istiyor. Skoda Satış ve Pazarlama’dan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Alain Favey’in Türkiye ziyareti sırasında bir araya gelen Yüce Auto Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yüce ve Yüce Auto Skoda Genel Müdürü Zafer Başar, otomotiv sektöründeki son gelişmeleri ve Türkiye pazarını değerlendirdi.

“Skoda bayrağı daha da ileri taşınacak“
Yüce Auto Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yüce, 29 senedir Skoda’nın temsilciliğini gerçekleştirdiklerini belirterek “Bu uzun birliktelikten karşılıklı olarak büyük bir memnuniyet duyuyoruz. 8 yıl önce göreve başladığımda, 6 binler civarında satışlar elde ediyorduk ve bazı değişikliklere ihtiyacımız vardı. Bugün ise satış ve hizmet kalitesi anlamında markayı hak ettiği yere taşımaya devam ediyoruz. Fabrika, yetkili satıcı, ortağımız ve çalışanlarımız olarak çok iyi ilişkilerimiz var ve başarının anahtarının bu yakın ilişki olduğunu düşünüyorum. Zafer Başar’ın yükselişte olan Skoda markasının bayrağını uzun yıllara dayanan tecrübesi ile daha da ileriye taşıyacağına inancım tam“ dedi.

“2018’de Türkiye’de rekor kıracağız“
Skoda Satış ve Pazarlamadan Sorulu Yönetim Kurulu Üyesi Alain Favey Türkiye’nin kapasitesinin farkında olduklarını belirterek “Bu yıl Türkiye pazarındaki satış hedefimiz 30 bin. Ancak 35 bine ulaşabilecek potansiyel olduğunun da farkındayız. Toplam pazarın ne kadar olacağını henüz tam olarak tahmin edemiyoruz. Ancak 30 bin adet ile Skoda, Türkiye’de yüzde 4 civarında Pazar payına sahip olacaktır. Bu da Türkiye’de Skoda için bir rekor demektir“ dedi.