Reklam

Chery’nin konforlu sedanı geldi

 Chery’nin konforlu sedanı geldi
Reklam

Chery’nin amiral gemisi sedan Arrizo 8, Türkiye’ye ithal edildi. Güvenlik özelliklerinin yanı sıra üst düzey konfor özelliklerini de gelişmiş teknolojisiyle harmanlayan Arrizo 8’in 540 derecelik panoramik görüntüleme sistemi sürücülerin çevrelerini daha iyi fark etmelerini sağlarken sürüş güvenliğini bir üst seviyeye çıkartıyor. Sürüş güvenliğini büyük ölçüde artıran 540 derecelik panoramik ekran, iş dünyasının önde gelen isimlerinin yolculuk esnasında çok daha konforlu şekilde seyahat etmesini sağlıyor.

ARRIZO 8, güvenlik ihtiyaçlarına son teknoloji pasif güvenlik sistemleriyle cevap veriyor. 10 adet hava yastığı iç mekânda kapsamlı bir koruma sağlıyor. Ayrıca gerçekleşebilecek kaza senaryolarında hızla devreye girerek darbe kuvvetini şiddetli bir şekilde azaltarak yaralanma riskini en aza indiriyor. Gelişmiş pasif güvenlik sistemlerinin yanı sıra ARRIZO 8, 18 adet ADAS sistemi ile aktif güvenlikte de iddialı.

Suyun akıcılığından ilham alan tasarım

ARRIZO 8, verimliliği ve son teknolojiyi konfor hissiyle harmanlarken, tasarımıyla iddia sahibi.  “Su Parıltısı” tasarım anlayışıyla çizilen ARRIZO 8, suyun dinamik güzelliğini ve ışığın parıltılı akışını bir arada sunuyor. Zarif tasarım öğeleri ince detaylarda kendini belli ederken otomobil sadece fonksiyonellikte değil, aynı zamanda tasarıma da önem verildiğini gösteriyor.

İç mekânda oldukça sakin ve konforlu bir atmosfer sunan ARRIZO 8, 50W kablosuz şarj ünitesi sayesinde  bağlanabilirlik olanağı sağlıyor.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir